Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα newsletter μας

7

ΤΟ ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ!

Στην Τράπεζα Τροφίμων συχνά έχουμε τη χαρά να γνωρίζουμε νέους ανθρώπους με διάθεση και ενθουσιασμό που εθελοντικά προσφέρουν τη βοήθεια τους στο δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει.

Το Αρσάκειο στηρίζει την Τράπεζα Τροφίμων!

Μία τέτοια συνεργασία έχουμε και με τους μαθητές από το Α'  Αρσάκειο-Τοσίτσειο Γυμνάσιο Εκάλης, οι οποίοι με προθυμία συλλέγουν τρόφιμα και συμμετέχουν στις δραστηριότητες της Τράπεζας Τροφίμων από τον Οκτώβριο μέχρι και σήμερα.

Τα παιδιά ξεκίνησαν με μία εξαιρετικά σημαντική συλλογή τροφίμων που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του σχολείου. Οι μαθητές της Α' Γυμνασίου ανέλαβαν να ταξινομήσουν τα τρόφιμα αυτά που συγκεντρώθηκαν ανάλογα με το είδος τους κάνοντας την εργασία μας πολύ πιο εύκολη.

Οι μαθητές της Β' Γυμνασίου προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν εθελοντικά στις δύο μεγάλες συλλογές τροφίμων που οργάνωσε η Ελληνική Τράπεζα Τροφίμων και οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στις 25 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου.

Αρσακειακή Συνεργασία!

Αρσακειακή Συνεργασία!

Εκτός από το κέφι και την ενέργειά τους, τα παιδιά βοήθησαν ουσιαστικά στο να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα τρόφιμα καθώς και να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι για το σκοπό του έργου μας.

dsc00852-e1481633693377

Επιπλέον, οι μαθητές της Γ' Γυμνασίου κατέφθασαν στις αποθήκες της Τράπεζας Τροφίμων στις 5 Δεκεμβρίου προκειμένου να μας βοηθήσουν να αποσφραγίσουμε και να ταξινομήσουμε τις χιλιάδες σακούλες τροφίμων που συγκεντρώσαμε.

Αρσακειακή Συνεργασία!dsc00874Στους δύσκολους καιρούς αυτούς, η εθελοντική προσφορά και ο ενθουσιασμός για τη συμμετοχή ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους και τα παιδιά είναι πραγματικά το αισιόδοξο μήνυμα που πρέπει όλοι να κρατήσουμε.

Ευχαριστουμε!

Comments are closed.